Speltips: Holland–Japan

Slutspelet i fotbolls-VM för damer har precis dragit igång och nu väntar två veckor med spännande drabbningar innan det är dags att kora segraren i finalen i Lyon nästa söndag. Men, innan dess har vi många matcher framför oss. Bland annat den allra sista åttondelsfinalen mellan Holland och Japan som spelas i Rennes på tisdagskvällen.

Har tre raka segrar

Holland visade verkligen prov på styrka under gruppspelet med tre raka segrar mot i tur och ordning Nya Zeeland, Kamerun och Kanada. Detta gör att laget nu tillsammans med ett par andra lag seglar upp som favoriter till att åtminstone ta en av finalplatserna. Framför allt med tanke på att Holland inte kommer att behöva möta Frankrike, USA eller England innan finalen. Sedan får vi ju heller inte glömma bort att Holland faktiskt är regerande europamästare.

Japan, som gick till final både i VM 2015 och 2011, har knappast imponerat i den här turneringen. Efter 0-0 mot Argentina i första matchen blev det vinst mot Skottland med 2-1 i den andra. Därefter avslutade japanskorna gruppspelet med att förlora mot England med 2-0. Ska Japan ta sig till en tredje raka final krävs det att laget höjer sig minst ett par snäpp, annars lär nog VM 2019 ta slut i Rennes imorgon kväll.

Holland storfavoriter

Att Holland är favoriter i den här finalen är det inget snack om. Det holländska laget har visat fin form och är som sagt ett lag för en final. Japan har däremot inte alls kommit upp i samma klass som i de två senaste turneringarna. Det ska helt enkelt mycket till om Japan återigen ska ta sig till final. Därför blir tipset att Holland tar hem det här och avancerar till en kvartsfinal. Bäst odds hittar vi hos Betfair som bjuder 1.83 gånger pengarna för holländsk seger.

Speltips: Seger för Holland till 1.83 hos Betfair

 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se