Live betting

Live betting är precis vad det heter, nämligen betting på matcher som är live. Rent tekniskt så innebär detta att matchen inte har något egentligt speltstopp och du kan när som helst placera ett spel på ett odds under matchens gång. Det enda som händer när matchen börjar är att spelen förändras något och under matchens gång så justeras oddsen utefter vad som händer i matchen.

Om hemmalaget t.ex har oddset 1.70 för vinst och gör 1-0, så kommer oddset att justeras en hel del och naturligtvis bli betydligt lägre. Det beror också på i vilken minut matchen befinner sig i, t.ex om blir mål i början eller slutet av matchen.

live betting

Höj spänningen med live betting

Hela syftet med live betting är att spänningen inte ska behöva vara över även om ditt ursprungliga spel gått åt pipan. Du kan när som helst under matchen placera ett nytt spel på i stort sett vad som helst, t.ex vilket lag som får flest hörnor, vem som gör nästa mål och mycket mer.

Det är dock viktigt att du är försiktig med ditt spelande och ser till att spela sunt, så att du inte spelar för mer än vad din ekonomi håller för.

Live betting med cashout

Cashout är en förhållandevis ny funktion hos många spelsidor med livespel, där du har möjlighet att ta ut din vinst innan matchen är färdigspelad. Om du till exempel har satsat pengar på vinst för ett ledande hemmalag och misstänker att de kan förlora ledningen, så kan du klicka på ”Cashout” för att ta ut vinsten till ett något lägre odds än om spelet skulle gå in i fulltid.

Detta är en populär funktion som många börjat använda och det är något som kommer växa inom betting branschen.

Betting med live stream

Långt ifrån alla, men ganska många spelbolag erbjuder live streaming av olika sporter. Detta innebär att du kan se matchen eller sport eventet på spelbolagets hemsida. Då dessa sändningsrättigheter är ganska dyra, så krävs det att du uppfyller några villkor för att få se matchen hos spelbolaget.

Du måste spela på matchen inom 24 timmar tills det att live streamingen börjar och du måste ha ett positivt saldo på ditt spelkonto. Positivt saldo innebär att du måste ha egna, insatta pengar på spelkontot och notera att bonuspengar inte är godtagbart som ett positivt saldo.