Speltips: Argentina–Colombia

 

I helgen drar en av sommarens riktigt stora höjdpunkter igång, nämligen Copa América, där de sydamerikanska landslagen plus ett par till gör upp om vilket som är kontinentens bästa lag. Redan på lördag, natten till söndag svensk tid, är det dags för det som är åtminstone gruppspelets mest intressanta match i form av Argentina–Colombia.

Skyttekung på topp

Argentina suktar verkligen efter en Copa América-titel då man inte vunnit turneringen på hela 26 år. Laget är kanske den främsta utmanaren till hemmanationen Brasilien, men frågan är om det kommer att räcka hela vägen för Argentina. Visst har man en stark trio i Messi, Di Maria och Agüero, men i övrigt är det ett ganska orutinerat lag som Argentina kommer till spel med. Dessutom är förbundskaptenen Lionel Scaloni relativt ny på posten.

Colombia är ett av de lag som har potential att överraska i den här turneringen. Framför allt eftersom man längst fram har Duván Zapata, som den gångna säsongen gjorde hela 23 mål för sitt Atalanta i Serie A och var en starkt bidragande orsak till att laget mycket överraskande slutade trea. Zapata kan mycket väl bli skyttekung i den här upplagan av Copa América om Colombia går långt. Dessutom har man ju spelare som James Rodriguez, Juan Cuadrado och Radamel Falcao.

Läge för colombiansk skräll

En ganska svårtippad match med tanke på att Argentina inte känns riktigt lika starka som laget brukar göra. Dessutom känns det som att Colombia är lite på gång. I en träningsmatch i förra veckan slog man nämligen Peru med övertygande 3-0. Sedan så har man ju också som sagt Duván Zapata i laget. Därför sticker vi faktiskt ut hakan lite och säger att Colombia tar hem det här. Men, för att vara lite på den säkra sidan väljer vi att säkra upp med pengarna tillbaka vid oavgjort. Bäst odds hittar vi hos Bethard som bjuder 2.40 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltips: Colombia vinner och pengarna tillbaka vid oavgjort till 2.40 hos Bethard

 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se