Speltips: Champions League

Tottenham ett bra spel

Champions League är igång igen och 1-2 oktober väntar andra omgången i turneringen med ett antal spännande matcher på menyn. En riktig toppmatch är den mellan Tottenham och Bayern München tisdag 1 oktober. Eftersom Tottenham bara fick 2-2 borta mot grekiska Olympiakos i första omgången är Londonlaget i behov av tre poäng om man inte ska hamna i en alltför stressad situation inför fortsättningen.

Tottenham har tidigare visat att man ofta presterar bra under lite press och därför kan det vara värt att satsa på 1 i den här matchen. Framför allt eftersom oddsen för Tottenhamseger är ganska höga.

Se upp för Inter

Barcelona–Inter onsdag 2 oktober är en annan toppmatch där det går att hitta en hel del spelvärde. Inter har inlett Serie A-säsongen på ett strålande sätt med fem raka segrar medan Barcelona haft det betydligt tuffare i La Liga. Dessutom har Inter bara släppt in ett mål på fem matcher, vilket vittnar om ett bra och disciplinerat försvarsspel.

Därför känns det också som att Inter kommer att ta minst en poäng på Camp Nou. Oddsen för X2 är riktigt bra och ett därmed ett spel som är väl värt att satsa på.

Hitta bra odds

Att hitta de bästa oddsen på Champions League är inte alltid det helt lättaste med tanke på att i stort sett alla bettingsajter har ett stort utbud av odds just på Champions League. Eftersom antalet marknader på en match i Champions League inte sällan kan överstiga 100 stycken kan ett bra tips vara att i förväg bestämma sig för vad exakt det är man vill spela på. Är du främst intresserad av att tippa slutresultatet i en match? Eller är det kanske mer spännande att tippa antalet hörnor eller vilken spelare som gör första målet?

För dig som verkligen vill sätta dig in i hur man ska tänka när man spelar finns mycket nyttiga tips och dylikt. Bland annat på bäst-odds.se där du kan läsa mer om hur du hittar de bästa oddsen och vilka strategier du kan använda dig av när du spelar.

Långtidsspel

Så kallade långtidsspel på Champions League är spel som ofta ger bra spelvärde. Framför allt om man lägger sitt spel tidigt på säsongen. Bland annat om man tror att Liverpool ska återupprepa sin bedrift från i våras och vinna hela turneringen även den här säsongen. Hos flera spelbolag ligger oddset för att Liverpool ska vinna CL på mellan 8 och 9, vilket får betraktas som ett riktigt bra odds.