Speltips: Djurgården–Östersund

Med en tredjedel av serien spelad är Allsvenskan alltjämt oerhört jämn. I dagsläget återfinns samtliga sex topplag inom tre poäng. Tre av topplagen är dessutom Stockholmslag. Ett av dessa är Djurgården som på söndag tar emot Östersund hemma på Tele2 Arena.

Hållit nollan i de två senaste matcherna

Efter att ha lämnat planen utan seger fyra matcher i rad har Djurgården återigen hittat flytet. 2-0 hemma mot Elfsborg i söndags och 3-0 borta mot Falkenberg förra onsdagen innebär att laget nu ligger på femte plats i tabellen, bara tre poäng bakom serieledarna Malmö FF. Mot Elfsborg tvingades man dessutom avsluta matchen med tio man. Full pott i de två sista matcherna innan ledigheten i juni och Djurgården kan mycket väl gå på semester som ett topp tre-lag.

Östersund har knappast haft någon rolig maj. Bara två poäng på de fyra senaste matcherna och förlust i de två senaste gör att laget nu inte ligger bättre än på nionde plats i Allsvenskan. Dessutom har man släppt in hela sju mål på de två senaste matcherna. 0-3 hemma mot Örebro i måndags och 0-4 borta mot Hammarby i förra veckan är knappast resultat som imponerar.

Säker hemmaseger

Djurgården är så klart favoriter i den här matchen och i stort sett allting talar för att hemmalaget tar sin tredje raka seger. Framför allt med tanke på att Östersund verkar vara i närmast usel form. Samtidigt har Djurgården sett oerhört starka ut i de senaste två matcherna, i vilka man dessutom hållit nollan.

Att spela på att Djurgården ska vinna ger dock inte så mycket. Så därför säger vi att Djurgården inte bara vinner utan också håller nollan i den här matchen. Bäst odds hittar vi hos Unibet som bjuder 2.45 gånger pengarna för det resultatet.

Speltips: Djurgården vinner och håller nollan till 2.45 hos Unibet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se