Speltips: Napoli–Inter

Kampen om guldet i Serie A är sedan länge avgjord. Redan till påsk var Juventus klara mästare och tog därmed också hem sin åttonde raka scudetto. Det som dock fortfarande lever är kampen om Champions League-platserna där fem lag, i form av Inter, Atalanta, Milan, Roma och Torino, kämpar om de två återstående platserna. Inter kan redan på söndag säkra sin plats i Champions League till hösten. Men, då lär det krävas seger mot Napoli borta på San Paolo.

Redan klar tvåa

Napoli kan knappast sägas ha gjort någon dålig säsong med tanke på att laget redan för en dryg vecka sedan säkrade andraplatsen i Serie A. Dock har man inte ens varit i närheten av ett kunna utmana Juventus om guldet på det sätt som man gjorde förra året. Den senaste månaden känns det som att Napoli slagit av en hel del på takten, åtminstone i Serie A. Av de sju senaste matcherna har man bara vunnit fyra och det mot lag som SPAL, Cagliari och Frosinone. Frågan är hur motiverade Napoli kommer att vara i de sista matcherna med tanke på att man inte har någonting att spela för.

Inter har under större delen av säsongen befunnit sig på tredje plats i Serie A och det är väl ungefär så bra som Inter anno 2019 är. I dagsläget ligger man en poäng före Atlanta och fyra poäng före Milan och Roma. Med andra ord kan Inter med en seger mot Napoli definitivt säkra spel i Champions League-gruppspelet nästa säsong. Det kan också räcka med oavgjort om både Milan och Roma tappar poäng vill säga.

Hungriga efter CL-plats

Eftersom Napoli som sagt redan är klar tvåa har hemmalaget ingenting att spela för. Inter har däremot en hel del att spela för i form av en plats i Champions League. Motivation slår klass brukar det ju heta och därför blir tipset att Inter vinner den här matchen. Bäst odds hittar vi hos LeoVegas Sport som bjuder 2.80 gånger pengarna för bortaseger.

Speltips: Seger för Inter till 2.80 h0s LeoVegas Sport

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se